Over mijzelf

Wie ben ik?

Mijn naam is Stefanie de Leenheer en ik ben geboren op 10 januari 1986. Waarschijnlijk bezoek je mijn website omdat jij of je zoon of dochter in zo’n verschrikkelijk hokje is geplaatst wat in onze maatschappij maar al te vaak wordt gedaan. Jouw ‘hokje’ is de diagnose ADHD of ADD of je hebt een vermoeden dat dit het geval zou kunnen zijn.

Mijn verhaal

Op latere leeftijd heb ik ontdekt dat ik adhd heb, alle puzzelstukjes vielen op zijn plaats.  
 
Jaren heb ik getracht mezelf te aanvaarden, waardoor ik door een diep dal ben gegaan. Ik voelde mij door niemand begrepen. Praten met mijn familie of vrienden was moeilijk, het waren eenzame jaren. Toch ben ik aan de slag gegaan met mezelf   
  
Ik heb zelf nooit kunnen overbrengen aan mijn psycholoog, vrienden, familie hoe ik mij voel en dat was verschrikkelijk. Daarmee ben ik aan de slag gegaan, want er is toch niets beter dan een goed gesprek met iemand die helemaal weet waarover je hebt en die begrijpt wat het is om ADHD te hebben?   

Filosofie & Missie

Naast het feit dat ik mezelf specialiseer in het coachen van kinderen en volwassenen die ADHD of ADD hebben is er als coach één groot voordeel wat ik heb ten opzichte van de talloze coaches en consultancypraktijken die er op internet te vinden zijn. Vaak zijn dit psychologen of psychotherapeuten.

Zelf heb ik in de pubertijd de kansen op een universitaire studie verkeken. Reden: ADHD.

Ik was me er niet van bewust dat het moeilijk kunnen concentreren, slecht kunnen plannen, moeite hebben met het stellen van prioriteiten en zelfs de continue financiële problemen te maken hadden met ADHD. Ik was al een eind in de twintig toen de diagnose ADHD werd gesteld en meteen vielen alle puzzelstukjes op hun plaats.

Jezelf Leren Kennen & Helpen Groeien

Na eerst een aantal jaren te hebben geleerd om te gaan met mijn ‘probleem’ ben ik uiteindelijk toch aan een studie begonnen. Maar deze keer wetend wat mijn valkuilen zijn, hoe ik hier mee om kan gaan én vooral ook wat ik wil: kinderen en (jong)volwassenen helpen om van ADHD of ADD een kans te maken in plaats van een bedreiging.

Veel ADHD-ers hebben eigenschappen die bovengemiddeld ontwikkeld zijn of kunnen worden. Wij zijn vaak mensen met veel energie, goede sociale vaardigheden, intelligent en gepassioneerd in wat we doen. ADHD Consulting leert om inzicht in je zelf te krijgen en je goede eigenschappen beter te benutten.

Vragen?

Aarzel niet om mij te contacteren!

Open chat